jennychristinefredriksson.blogg.se

Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan.

Publicerad 2010-11-30 15:56:00 i Allmänt,

"Ärlig och småkul, tänk om någon skulle säga så till mig, då skulle jag bli glad.."

"Jag tänker på en människa jag inte tycker om och sen klämmer jag till!"

Haha. Maria Montezami. I absolutely love her! Har haft fullt upp, så bloggen har blivit bortprioriterad i några dagar.. Men nu så :) Jag hann til julbordet i fredags, men det var på sekunden kan jag säga, haha. Stress, stress. Men det var en väldigt trevlig kväll och supergod mat! I söndags jobbade jag hela dagen, var nere på junioravdelningen, där jag aldrig vart förut. Kul att prova på allt :) Stod mest i kassan, och dagen gick fort, hur mycket folk som helst! Alla blir som galna nu när snön och kylan har kommit. Ikväll ska det visst bli -20 grader här i stora staden.. Brr. Vill ha mina skidor här! Försökte övertala min kära att vi skulle åka till Västerås och hämta de idag, men han var inte så pigg på det.. Kanske blir i helgen istället!

I skolan är det fullt upp, vi skriver uppsats och läser fysiologi. På torsdag ska jag ha samtal med vår studierektor (haha, alltså alla ska ha "utvecklingssamtal":), och då får jag förhoppningsvis reda på mitt betyg i idrotten.. Spännande! Kan inte komma på vad som skulle gjort att jag inte blir godkänd, men man vet aldrig ;)

Vi var och kollade på en lägenhet i Hammarby Sjöstad igår, lite liten men underbart fin.. Och det vekar som att vi kan få hyra den. Peppar, peppar.. Hoppas, hoppas! Lite som måste kollas upp och fixa först, sen får vi se. Men vi håller alla tummar vi har! :)

Ska dyka ner i böckerna igen nu.. Men hoppas ni mår bra!

Haha, rolig bild.. Gissa rumpor? ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela