jennychristinefredriksson.blogg.se

The more I have to change, I just stay the same.

Publicerad 2009-09-30 21:02:00 i Allmänt,

Trött, trött, trött är vad jag är idag. Trots att jag sov normalt länge inatt. Hmm. Menmen. Såg ju första avsnittet av Hollywood-fruar och har egentligen inga kommentarer. Eller ja. Snacka om att leva upp till myten av sig själva. Hos Anna Anka tror jag faktiskt inte hissen går ändå upp. Citat: "Det är en kvinnas plikt att varje morgon suga av sin man, och se till att han är tillfredställd, annars får man skylla sig själv om han lämnar en!" Say no more.

Men jag gillar hon sköna Västeråsaren (Maria?), med det underliga sättet att prata. Lite släpande, tillgjort, hest.. Mycket underligt, men också mycket underhållande. Hon förlängde då mitt liv med några minuter i alla fall ;)

Tränade sista passet på friskis för den här gången också. Jag älskar det! Åhh. Never wanna leave. Så, tänkte jag, att nu blir det inget friskis på länge. Men så är jag ute på hemsidan till staden (byn?), där vi förmodligen kommer att bo i Norge, och ser att även där finns friskis och svettis! Och så var min höst gjord :) Ska bara se till att få jobben också..

Fina Anna hade lagat supergod mat när jag kom hem, älgskavsgryta. Så himla gott!

Nu ska jag se nästa avsnitt av fruarna, sen blir det Idol :)

Puss så länge!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela