jennychristinefredriksson.blogg.se

Högsommar?

Publicerad 2009-05-31 14:49:00 i Allmänt,

Woow, va varmt det är. Typ 100 grader i skuggan, känns det som. Underbart! :) Jag är ledig idag, hör och häpna. Är hemma i Västerås en snabbis, hämtar grejer. För ikväll får vi lägenheten i Hammarby Sjöstad! Weee. Skönt, skönt. Erik är ute och golfar med pappa och Phille och jag har solat lite. Nu ska jag packa. Puh. Tydligen så hade inte de som bor i lägenheten nu någon kaffebryggare, så jag måste köpa en ny. För min som jag har ligger i Nyhammar, och dit hinns inte åka nu. Lite dålig planering, menmen.

Måndag-tisdag sägs det att det ska bli ännu (!) varmare. Herregud, precis som om det vore högsommar. I maj. Men jag klagar inte :) Speciellt inte med det jobbet jag har, jag får ju vara ute hela dagarna. Kan inte bli bättre.

Ida-Karin ska föda idag, enligt planering. Än så länge har jag inte hört nåt, men jag går omkring här på helspänn. Tänk att de ska få en liten bebis. Helt otroligt. Om några dagar borde den vara här. Jag längtar. Undrar hur I-K och Johan känner då ;)

Nu måste jag packa. Lovar att bli bättre på att uppdatera, en vacker dag. Just nu finns helt enkelt inte så mycket tid  Men jag hoppas ni alla mår bra!

Puss och kram!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela