jennychristinefredriksson.blogg.se

Grattis Michaela och gott nyttår alla mina vänner!

Publicerad 2008-12-31 15:57:00 i Allmänt,

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Michaelas födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA! Grattis gumman!

Oj. Mycket dålig uppdatering. Ledsen för det. Men det har vart fullt upp från morgon till sovdags i några dar nu. Mycket småsaker som behöver fixas hela tiden och dagarna bara går. Sen har jag jobbat också.

I måndags slog jag världsrekord. Ni kan aldrig ana vad som hände. Sov ju som sagt bara 2 timmar i lördags, och det har vart dåligt med sömn ända sen jul. Så när jag kom hem från jobbet i söndags åt jag lite och sen skulle jag lägga mig och vila lite. Hade kläder och allt på mig. Gissa när jag vaknade? Halv tolv dagen efter! Heelt sjukt. Jag har inte sovit så länge sen jag var tonåring. 14 timmar mina vänner! Utan att vakna en enda gång. Slå det om ni kan ;) Utvilad var mitt mellannamn den dagen.

Väl uppvaknad ur min koma tog jag Orren upp i Gustavbacken och mötte upp Jerry, Jonas och Robin. Sen åkte vi skidor hela eftermiddagen, solen strålade och det var -10 grader. 

All you single ladies.. Där har ni tre singelkillar som heter duga! Ta chansen medan den finns. Det är ett kap vem av dem ni än väljer ;)

När de åkte, skulle jag och Erik åka ner till byn och handla. Efter att ha skrapat is från bilen i minst tjugo minuter, skulle vi äntligen åka, då upptäckte vi att vi hade punktering på framdäcket. Jahaja. Lina var snäll och lånade ut sin bil, så vi tog oss iväg. En liten bit. Vid statoil (lägligt nog) dog den. Så vi fick rulla in och parkera bilen där. Och gå hem. Haha! Sant som de säger att en olycka sällan kommer ensam.

Igår fick vi i alla fall låna Mickes bil, tack för det, så vi tog oss ner till byn. Jag gick in på systemet och det var helt galet. Heelt tomt. Det fanns en halv platta öl (kung), två vindunkar (Tania - sött vin, som ingen vill dricka. Eller hur Dahlberg? ;), punsch, likör och svindyr sprit. Allt annat var tvärslut och det var tvärtomt i hyllorna. Krig och elände i sikte måntro, därför folk måste bunkra? Nej, just det, bara nytt år på ingång. Se så det kan gå! Jag letade med ljus och lykta och hittade tillslut två ekologiska vinflaskor längst in, ensamma på en av de övre tomma hyllorna. Tur för mig att inte ekologiskt vin tilltalar den stora massan än! Så jag slog på stort och köpte båda två ;) 

Vid tio-tiden kom Michaela, Emma, Matte, Patrik och Daniel. Alltid lika kul! Vi satt och pratade en stund, sen var det läggdags för oss som skulle jobba idag. Upp med tuppen imorse, fixade och donade, sjöng för Michaela (haha, jag råkade väcka henne istället för Emma innan vi skulle uppvakta henne. Patrik tittade yrvaket upp och sa på sin skånska, "där är Emma". Och pekade längst ut åt andra hållet. Ooops! Haha.) Hon fick lite skönsång, kaffe och presenter, sen sprang jag iväg till jobbet. Och här är jag nu. Slutar snart. Ikväll ska det nya året firas in med pompa och ståt! ;)

GOTT NYTT ÅR ALLA MINA VÄNNER!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela